Citiți o poveste de dragoste răscolitoare! „Regina nopții” de Lilia Calancea

dragoste lilea calancea roman

Femeilor le place să fie puternice, iar dacă nu sunt atunci le place să le urmărească pe cele puternice, să le admire și să le ia exemplul. Cartea Liliei Calancea, Regina nopții, este despre și pentru femeile din această categorie, femeile luptătoare, sigure pe sine, independente. Iar când spun independente, nu mă refer doar la situația financiară, ci și la cea amoroasă.
Adriana, eroina romanului, e femeia puternică care a reușit în viață totul: a făcut cariera pe care și-a dorit-o, s-a angajat la serviciul care i-a adus și siguranță financiară, și plăcere, a locuit într-un oraș mare și nu s-a plâns niciodată de lipsă de admiratori. Pentru femei, această eroină este un exemplu de iată cum vreau să fiu și eu!, pentru bărbați este un exemplu despre femeile pe care și le doresc, pe care le place să le cucerească și să le aibă alături. Acesta este unul din punctele care face cartea atât de atractivă și de solicitată.
Autoarea nu uită să îmbrace eroina, ceva mai la mijlocul romanului, și în haina sensibilității. Ne arată că orice femeie, oricât de puternică și liberă este, are nevoie să mai fie și slabă, uneori, iubită, protejată și mai puțin bărbată. Ori femeile sunt frumoase și puternice chiar și când sunt mai puțin bărbate.
Adriana simte că se sufocă, la un moment dat, și decide să plece. Departe de oameni și de forfotă, într-un colț de lume unde să uite de sentimentul zădărniciei, puternic înrădăcinat în inima ei. Tot în această escapadă își întâlnește și dragostea, chit că este cu mulți ani mai tânără. Acest (unic?) element o face să fugă. De pe insulă, de bărbatul pe care-l iubește și de ea – cea adevărată. Îi este frică să fie altfel decât puternică, altfel decât stăpână, și sentimentele noi o sperie.

Regina nopții este romanul de debut al autoarei. Roman care a ajuns în timp record, în Repubica Moldova, în rândul celor mai vândute bestsellere. Aici puteți să citiți un fragment din carte. Și tot aici puteți procura romanul la doar 89 de lei.

Eu aștept cu nerăbdare noi cărți semnate de Lilia Calancea și vă îndemn și pe voi, români de pretutindeni, să o citiți. Această poveste o să vă facă ziua mai frumoasă!

Citat_Regina_Noptii_de_Lilia_Calancea

P.S. Mie nu-mi place coperta cărții.  Dacă nu aș fi cunoscut nimic despre autoare și despre subiectul cărții, și aș fi văzut această carte prima dată într-o librărie, la sigur n-o cumpăram, chiar dacă imaginea de pe copertă e grăitoare.

„Regina nopții” de Lilia Calancea

„Regina nopții” de Lilia Calancea

Un gând despre „Citiți o poveste de dragoste răscolitoare! „Regina nopții” de Lilia Calancea

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s