,,Pentru că suntem femei, pentru că nu suntem bărbaţi, nici altceva.”

maam

 

Frumoase, gingaşe şi mult iubite doamne şi domnişoare! E ziua când ne permitem mai mult să fim răsfăţate! Ziua când ne amintim că suntem femei şi că multe ne stă în putinţă, în ciuda firavităţii fizice.

Vreau să vă felicit, cu această ocazie, şi să vă dedic un mic fragment pe care l-am împrumutat din cartea lui Mircea Cărtărescu, ,,De ce iubim femeile”:

Pentru că iau viaţa în serios, pentru că par să creadă cu adevărat în realitate. Pentru că le interesează cu adevărat cine cu cine s-a mai cuplat dintre vedetele de televiziune. Pentru că ţin minte numele actri­ţelor şi actorilor din filme, chiar ale celor mai obscuri. Pentru că dacă nu e supus nici unei hormonizări embrionul se dezvoltă întotdeau­na într-o femeie. Pentru că nu se gândesc cum să i-o tragă tipului drăguţ pe care-1 văd în troleibuz. Pentru că beau porcării ca Martini Oran­ge, Gin Tonic sau Vanilia Coke. Pentru că nu-ţi pun mâna pe fund decât în reclame. Pentru că nu le excită ideea de viol decât în mintea băr­baţilor. Pentru că sunt blonde, brune, roşcate, dulci, futeşe, calde, drăgălaşe, pentru că au de fiecare dată orgasm. Pentru că dacă n-au or­gasm nu îl mimează. Pentru că momentul cel mai frumos al zilei e cafeaua de dimineaţă, când timp de o oră ronţăiţi biscuiţi şi puneţi ziua la cale. Pentru că sunt femei, pentru că nu sunt bărbaţi, nici altceva. Pentru că din ele-am ie­şit şi-n ele ne-ntoarcem, şi mintea noastră se roteşte ca o planetă greoaie, mereu şi mereu, numai în jurul lor.

8-martie

Anunțuri

10 gânduri despre „,,Pentru că suntem femei, pentru că nu suntem bărbaţi, nici altceva.”

  1. Îţi doresc din suflet să nu existe nici o zi în toată viaţa ta în care să nu te simţi CEA MAI IUBITĂ FEMEIE!
    Multă sănătate şi împliniri în fiece zi…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s