Un cadou perfect pentru o zi reuşită!

Sunt zile când te trezeşti că ai o poftă oarecare şi nu ai chef să faci nimic până nu ţi-o îndeplineşti. O astfel de zi am avut eu astăzi!

M-am trezit cu o mare dorinţă să mă alint cu un cadou! Să nu-l aştept de la cineva, ci să mi-l fac singură! E cea mai sigură metodă că voi nimeri cadou potrivit!

Şi cum ador foarte mult cărţile, cele cu iz de librărie, de bibliotecă, de nou, mi-am luat gentuţa subsuoară şi am făcut o raită prin oraş! Cea mai mare dificultate a fost să găsesc librăria potrivită, fiindcă la patru din cele cinci librării în care am intrat nu am găsit anumite opere ale autorilor mei preferaţi.

În cele din urmă am ales câteva titluri care mi-au făcut cu ochiul de pe rafturile librăriei de pe str. A. Puşkin, 15 – ,,Librarius”. Şase cărţi de toată frumuseţea!

CIMG4848Prietena mea cea mai bună mă întreabă de ce nu iau cărţile cu împrumut de la alţii, cică va ieşi mai ieftin. Ştiu că are dreptate, dar în cazul meu cărţile sunt ca dragostea: odată ce m-am îndrăgostit de o carte nu pot să mai renunţ la ea; îmi place să ştiu că o am pe raftul bibliotecii mele şi că pot să revin oricând la ea.

Dacă găsiţi în lista celor 6 cărţi un titlu care vă place, vă împrumut cartea cu mare drag! Iar dacă le vreţi pe toate în biblioteca voastră, le găsiţi la Librarius la preţurile de mai jos:

1. Căderea în timp, E. Cioran (109 lei);
2. Antologia portretului, E.Cioran (150 lei);
3. De ce iubim femeile, M.Cărtărescu (125 lei);
4. Nuvele, L.Rebreanu (91 lei);
5. O supradoză de moarte, A.Christie (112 lei);
6. Oglinda Spartă, A. Christie (112 lei).

Nu sunt o zgârcită când vine vorba să procur cărţi. Uneori pot să cheltui şi peste 1000 de lei dacă văd şi-mi doresc operele scriitorilor preferaţi. Consider că este o investiţie bună în educaţia mea şi recomand tuturor să facă la fel: nu vă îndoiţi niciodată să procuraţi cărţi!

8 gânduri despre „Un cadou perfect pentru o zi reuşită!

 1. Buna dimineata!
  Pentru ca asta e primul meu comentariu pe blogul tau, as vrea in primul rand sa te felicit pentru articolele tale! Apoi sa iti multumesc pentru vizitele tale pe blogul meu dedicat filmelor (Three Years After)!
  Referitor la postarea de fata, as zice ca printre propunerile tale de lectura l-am remarcat pe Cartarescu! Imi place cum scrie! Pe Noctambulul (blogul meu in romana) am facut o referire la un interviu al dnei. Eugenia Voda luat lui Mircea Cartarescu:
  http://noctambulul.blogspot.ro/2011/09/eugenia-voda.html
  Motivul principal pentru care am scris acest comentariu este acela de a-ti recomanda blogul unei prietene (Paula Aldescu, pseudonim Dunia) la fel de pasionata de carti ca si tine:
  http://ddunia.wordpress.com/
  Inca o data felicitari!
  Mihai „Bobby” Midus

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s