Umbră

umbra

Şi tu ai o umbră. O umbră pe care o târâie trecutul după tine, ca pe-o povară, şi ţi-o aruncă în faţă de fiecare dată când crezi că începi să trăieşti, să fii fericit. O umbră care-ţi face obrazul să pălească, amintindu-ţi de câte ori ai luat decizii incorecte; decizii care au destrămat prietenii, au rupt legături, au ridicat ziduri între tine şi oameni dragi, au închis uşi din urma ta, au pus la îndoială intenţiile bune şi te-au lăsat să plângi singur, în pernă.

Această umbră nu te lasă atâta timp cât o alimentezi. Chiar şi cu păreri de rău. Ea devine mai mare, mai puternică şi tot mai prezentă în viaţa ta, de crezi c-o să te strivească în cele din urmă ca pe-o muscă, lăsându-te să planezi cu aripile frânte, fără speranţa că vei mai ateriza pe ceva moale. Ajungi să crezi că e una cu tine şi că n-o să mai poţi s-o iei de la capăt. Şi aici greşeşti.

Umbrele demonstrează că undeva prin apropiere este lumină, spunea cineva. Deci nu trebuie să ne fie frică de umbre. Să nu uităm că ce nu ne omoară ne face mai puternici. Şi dacă umbra ta nu scapă ocazii să-ţi amintească cât eşti de boţit şi de rupt, arată-i prin fapte că din greşeli se învaţă. Să n-o laşi să te doboare, chiar de-i mai puternică decât tine. Iar ea sigur este. Depinde de tine şi de cât de mult îţi doreşti să fii liber, să zâmbeşti fără reţineri şi să dansezi de parcă toată lumea e a ta.

Şi tu ai o umbră, la un moment sau altul. O umbră pe care o târâie trecutul după tine…

Anunțuri

3 gânduri despre „Umbră

  1. Captivant si educativ relatarea dumneavoastra! Este bine sa descoperipostari autentice si diferite. pentru ca mentionam de unicitate, pentru cei curiosi, am dat de un site cu relatari generale – imbracaminte, pastile de slabit, laptopuri, tablete, telefoane, electronice si o gramada de alte lucruri la preturi foarte scazute, dar de o calitate buna.Ce este interesant pe acest blog este faptul ca aduna la un loc toate reducerile din magazinele online de pe piata, chiar si cele ale unor branduri renumite. http://www.bazargorj.ro

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s