Terapie prin umor cu George Ciolpan!

După vizita de ieri a liderului partidului comunist, Vladimir Voronin, la ULIM chiar am avut nevoie de terapie. Una pentru suflet. Ca să scap de amintirea ideilor propulsate de acesta în cadrul lecției publice desfășurate în universitatea noastră, cum că limba română nu există, că e rezultatul ființării statului român, că cei de peste Prut vorbesc, de fapt, limba moldovenească etc.

Senatul Studențesc ULIM ne-a ajutat să ștergem din memorie amintirile neplăcute cu o cioplanporție sănătoasă de râs, așa că astăzi am avut ca invitat special la evenimentul inedit ”Terapie prin umor” pe marele și îndrăgitul actor mim de renume internațional, George Ciolpan.

Ziua în care nu ai râs niciodată este o zi pierdută, spunea Socrate. Alături de Ciolpan a fost imposibil să nu râdem. Actorul ne-a mărturisit secretul său: ,,Este foarte importantă încălzirea, de aceea fac un fel de gimnastică înainte de fiecare număr”. Pe lângă atmosfera caldă și veselă pe care a reușit cu ușurință să o creeze, Ciolpan ne-a comunicat aspecte interesante legate de tehnică în numerele sale. În pantomimă este foarte importantă crearea iluziilor, cum ar fi de exemplu, iluzia unei frânghii inexistente, sau altele. Actorul ne-a bucurat și cu un număr realizat în urma unui exercițiu de observație, intitulat ”Caracterele omenești”.

Basarabean de origine, actorul George Ciolpan a fermecat publicul din toate tările în care a avut turnee: Franţa, Spania, Belgia, China, Germania, Rusia, Italia, Mongolia, Mozambic, Suedia, SUA, Turcia și nu în ultimul rând Moldova. L-am cunoscut personal abia astăzi și am rămas încântată. Pot afirma că terapia cu umor și-a avut efectul simțitor!

http://www.youtube.com/watch?v=ZaOg5xpyYQc&feature=youtu.be

6 gânduri despre „Terapie prin umor cu George Ciolpan!

  1. Eu, de aici, aşa văd ideologia lui Voronin, ca pe o fantomă, c ao pasăre de pradă ce bântuie Basarabia… Să înţepăm la tălpi o păpuşă cu chipul lui, aşa poate îi vom veni de leac, să nu mai cutreiere măcar… Fiecare pasăr epe limba ei piere!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s