Batiste pentru lacrimi nevărsate

Clipele se scurg precum cad din cer picăturile de ploaie: rapid și ireversibil. Și odată cu acestea secătuiesc și încercările noastre de a nu deveni un produs al societății în care ne naștem. Până la urmă o parte dintre noi se conformează, o alta – continuă să lupte. Dar până când?

În zilele noastre e un lux să te poți păstra pe tine însuți. E un lux să-ți poți menține inima tumblr_mckoihQRwt1ryauqbo1_500_largeintactă. Inima din copilărie: lipsită de răni și imperfecțiuni, necolțuroasă și puternică. Întreagă.

Viața te schimbă. Oamenii te schimbă. Sau te schimbi tu însuți.

Fie că alții rup bucăți din sufletul tău, sau tu rupi bucăți din ale altora, ai de suferit. Vise, iluzii, speranțe; dureri, regrete, lacrimi, toate își lasă amprenta în filmul vieții tale. Te fac mai slab sau mai puternic. Mai viu sau mai… puțin viu.

O fi existând medicamente pentru majoritatea maladiilor trupești. Mai puțin pentru cele legate de suflet.

Adunăm în noi greutatea gândurilor pe care nu le putem destăinui oricui. Și lacrimi pe care nu ne putem permite să le vărsăm. Pentru că nu avem dreptul. Ne-ar costa prea mult. Mai mult decât ne-am putea permite o batistă, una pentru lacrimi nevărsate…

Anunțuri

5 gânduri despre „Batiste pentru lacrimi nevărsate

 1. Viata e frumoasa daca te concentrezi pe energiile creatoare/benefice/estetice, astfel poti transforma intr-un colt sau o patrie de paradis orice lucru/om/fenomen din univers! Culmea este faptul ca opera odata creata, dupa un timp, va deveni hrana unei alte opere superioare/la moda/perfecta ca o coroana peste o alta coroana! 😉

 2. Salutare, drag blogger!

  Inițial vreau să-ți mulțumesc pentru activitatea ta internautică!
  Cu plăcere lecturez articolele semnate de tine și recomand și altora același lucru.
  Să știi că această postare a întrat în vizorul meu pentru revista blogurilor în cadrul emisiunii „Blogosfera Radio: Seara pe on-line cu Rodion” din 2 aprilie 2013.
  În această ediție, împreună cu Maria Pilchin am fost inspirați de rîndurile semnate de tine.
  Te invit pe tine și vizitatorii tăi să asculții discuțiile pornite de la lectura acestui articol acesînd link-ul : http://trm.md/ro/blogosfera-radio-seara-pe-on-line-cu-rodion/blogosfera-radio-seara-pe-on-line-cu-rodion-si-maria-pilchin/

  Notă: Acest talk-show despre și împreună cu cei din lumea virtuală îl puteți asculta în fiece marți de la 20.15 la 21.00 on-line la Radio Moldova Muzical (http://trm.md/ro/radio-on-line-muzical/ )
  Orice ediție înregistrată a emisiunii o veți găsi pe http://www.trm.md/ro/blogosfera-radio-seara-pe-on-line-cu-rodion/

  Cu gratitudine,
  Realizatorul şi producătorul
  Rodion Guștiuc

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s